Email marketing

Célorientált email marketing szolgáltatás

Lead generálás, vásárlásösztönzés, közösségépítés, vagy tartalompromóció. Az email marketing ezekre mind használható. Nekünk pedig a fókuszunkban az ügyfeleink üzleti céljainak legmegfelelőbb email kampányok tervezése, építése és működtetése áll!

Miért éri meg napjainkban is az email marketing?

Az email marketing nem a legújabb technológia. Habár már sokan megjövendölték a halálát, de köszöni jól van. A kampányaink eredményei mindenképpen ezt mutatja!

Néhány ok, hogy miért éri meg az email marketing használata

Email marketing szolgáltatások

Email marketing audit

Email marketing rendszerekhez kötődő szolgáltatások

Hiszünk abban, hogy nincs tökéletes email marketing rendszer. A saját céljainkhoz és igényeinkhez kell megfelelő megoldást választanunk.

Stratégia

Mint a marketing más területén, így itt sem érdemes megfelelő stratégia nélkül működni. Az csak nem megfelelő eredményekhez vezetne. Az üzleti céljaidhoz és a közönségedhez kötődően elvégezzük a szükséges kutatásokat és tervezéseket. A konkrét email marketing stratégia mellett éves, fél- vagy negyedéves aktivitási tervet és ütemezést is készítünk.

Csali és ajánlat készítése

Legyen szó hírlevél feliratkozók vagy leadek gyűjtéséről, nagyon fontos, hogy a megfelelő eszközt használjuk erre. Legyen szó csalianyagról vagy ajánlatról, mi elkészítjük úgy, hogy az vonzó legyen a célcsoport számára.

Landing oldal és CTA készítése

Hiába miénk a legjobb ajánlat, ha a felhasználónak megnehezítjük a konverzió elvégzését. Legyen szó landing oldal szövegezésről, tervezésről vagy fejlesztésről, mi elvégezzük.

Hírlevelek és email kampányok készítése

Legyen szó szövegírásról, felépítésről vagy kiküldésről, a megfelelő lépések elvégzése kritikus és sokszor komoly összegekben mérhető különbséget jelent. Ügyfeleink igényei és céljai alapján az email megtervezésétől vagy a szövegezésen át egészen a kiküldésig, a teljes folyamatot végigvisszük.

Email marketing automatizálása

Az email marketing automatizálás az email szoftverek fontos részeivé váltak. Sőt gyakran komoly szerepük van, hogy melyiket érdemes választani. A megfelelő email marketing automatizmus felépítése számos dolgot megkövetel: stratégia szintű szemlélet, rendszer szintű gondolkodás, teljesítményfókuszú építkezés és célcsoportfókuszú szövegírás. Az automatizálást nem csak megtervezzük, de ha szükséges ki is alakítjuk és a különböző rendszerekbe való integrálást is segítjük.

Email lista menedzsmentje

A megfelelő kampányeredmények érdekében kritikus az email listák menedzselése. Legyen szó a kiemelkedően elkötelezett felhasználókról, vagy akár a lassan inaktívvá válóakról. Folyamatosan figyeljük a listákat, az azokban lévő felhasználókat és viselkedésüket. Így maximalizálva az email marketing aktivitások megtérülését.

Kapcsolódó bejegyzések

Ajánlatkérési űrlap