Keresőoptimalizálás (SEO)

Célorientált SEO szolgáltatás

SEO tevékenységünk fókuszában ügyfeleink üzleti eredményei állnak. Nem a rangsorolást nézzük, hanem az organikus keresőből származó profiot!

Miért éri meg napjainkban is a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás évek óta az egyik legismertebb eszköze az online marketingnek. Habár egyesek már évek óta temetik, de akik jól használják kimagasló eredményeket tudnak vele elérni!z email marketing nem a legújabb technológia. Habár már sokan megjövendölték a halálát, de köszöni jól van. A kampányaink eredményei mindenképpen ezt mutatja!

Néhány ok, hogy miért éri meg a keresőoptimalizálás használata:

SEO szolgáltatások

SEO audit

Nehéz úgy kijelölni a helyes utat, ha nem tudjuk hol is vagyunk. A SEO audit szolgáltatásunk célja, hogy pontos képet mutasson az adott honlap jelenlegi állapotáról, javítási és fejlesztési pontokat, valamint a szükséges lépéseket meghatározza. A szolgáltatásunkkal a célunk, hogy akár a következő 3-4 hónapra kijelölhető legyenek a SEO feladatai.

SEO stratéga

Ahogy a SEO audit segít meghatározni a jelenlegi helyzetet, addig a SEO stratégia kijelöli a cél felé vezető utat, illetve a szükséges lépéseket is.
Ügyfeleink céljaitól, igényétől és helyzetétől függően a következő 1-3 évre jelöljük ki a SEO célját, mérőszámait és a stratégiát, amivel ezek valóban elérhetők.

SEO menedzsment

A SEO menedzsment szolgáltatásunk lényege, hogy ügyfeleink az operatív SEO feladatokat teljes egészében átadhassák nekünk. Így nekik elég azzal foglalkozni, ami a saját működésük alapja, és közben egy profi csapat dolgozik az üzleti eredményeiken.
Szolgáltatásunk fontos elemei az ügyfél-ügynökség kooperáció, ezért a kijelölt negyedéves célokat, az elért eredményeket rendszeresen egyeztetjük. Így biztosítva a transzparenciát és a valódi win-win kapcsolatot.

SEO tanácsadás

Napjainkban is több olyan cég van, ahol a keresőoptimalizálás egy (vagy több) belsős kolléga feladata. Ám szeretnék, ha a rendelkezésére állna egy olyan csapat, akiktől bármikor kérdezhetnek, esetleg egyeztethetnek az eredményekről, illetve az új ötletekről, tervekről. Minderre megoldást nyújt a SEO tanácsadás szolgáltatásunk.
A SEO tanácsadás szolgáltatásunk lényege, hogy a keresőoptimalizálás területén bármilyen kérdést, ötletet, problémát meg lehessen oldani. Olyan szakembereknek hála, akik aktívan dolgoznak és találkoznak ezekkel vagy ehhez közeli témákkal, és valódi tapasztalataik vannak az egyes döntések hatásairól.

Kapcsolódó bejegyzések

Ajánlatkérési űrlap