A Kontextnél a hatékonyság és az eredményesség van fókuszban. PPC ügyfeleink száma jelentősen bővült, így bővítjük a csapatot. Ha már régóta, rendszeresen dolgozol hirdetési fiókokban, Google hirdetésekkel kelsz és Meta hirdetésekkel fekszel, a Linkedin és a TikTok hirdetésekkel is van gyakorlatod,  akkor figyelj, mert lehet, hogy pont téged keresünk! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK SZABADÚSZÓ MEDIOR / SENIOR PPC-S KOLLÉGAKÉNT

A medior és a senior szintet komolyan gondoljuk. Nincs lehetőségünk arra, hogy fogjuk a kezed, önállóan kell tudnod kampányokat optimalizálni és építeni hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Proaktivitást várunk mind az eredmények javítására vonatkozó javaslataid tekintetében, mind pedig abban, hogyan tud a fiók tovább fejlődni, milyen eszközöket érdemes bevetni még ahhoz, hogy ügyfelünk sikeresebb legyen. Kérjük, hogy ebben az esetben nagyon vedd figyelembe az “akkor jelentkezz, ha” részt, mert az ott leírt tapasztalatok nélkül nem fogunk tudni együtt dolgozni.

Mivel adatalapú működésünk kiválóan bizonyított ezért fontos, hogy te is pontosan tisztában legyél azzal, mit, hogy és hol tudsz mérni a fiókok teljesítményével kapcsolatban.

Hogy dolgozunk? 

Mi lesz a feladatod?

Akkor jelentkezz, ha:

Előny